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홈베이킹] 부드러운 결이 살아있는 100% 우유식빵 만들기ㅣhow to make a soft Milk Bread ㅣ…

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작성자 라시피 Ra'scip… 작성일19-06-12 00:00 조회39회 댓글0건

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안녕하세요 라시피 입니다.
키친에이드 반죽기로 우유식빵 만들어봤어요. 손목도 안아프고 너무 좋아요 :)
영상 찍고 1/3을 혼자 다 먹었어요.
입에서 녹아요 :)


Hello, It’s Ra’scipe.
I've made milk bread with KitchenAid Stand Mixer. I don't have a pain in my wrist. I love it. :)
I took a video and ate a third of it all by myself.
It melts in the mouth :)


-재료/Ingredients 식빵틀 크키 = 19.2cm x 10.2cm x 11.3cm = Pan size
강력분 300g Bread flour
인스턴트 드라이 이스트 4g Instant Dry Yeast
설탕 20g Sugar
소금 4g Salt
우유 200g Milk
실온 무염 버터 30g Room temperature Unsalted Butter


-방법/How to
1.모두 섞은 가루류에 우유를 넣고 한덩어리로 반죽한다.
1. Add milk to all the dry ingredients mixture and knead the dough.
2.버터를 넣고 3단 속도로 15분 반죽한다. (손반죽 20분 이상)
2. Add butter and knead at 3 speed for 15 minutes. (Over 20 Minutes by hand.)
3.1차 발효 1시간
3. Let rise for an hour.
4.3등분으로 소분하여 중간발효 20분
4. Divide it into 3 and make it rest for 20 minutes.
5.성형후 팬닝하고 2차발효 50분
5. Roll it up, panning, and then let rise again for 50 minutes.
6.180℃ 로 예열된 오븐에 22분 (구움색이 날 때 까지)
6.Bake in the 360℉ preheated oven for 22 minutes. (Until it golden brown)

홈베이킹] 부드러운 결이 살아있는 100% 우유식빵 만들기ㅣhow to make a soft Milk Bread ㅣSoft Milk Bread Recipe

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